Jídelní lístek

PŘEDKRMY

CAPRESE
plátky rajčat a mozzarelly, balsamico crema, bazalkové pesto, bagetka (veg.)
JALAPEŃO PAPRIČKY
plněné sýrem chedar v anglické slanině, smetanový dip, salátek, bagetka
CARPACCIO
tenké plátky hovězí svíčkové, hobliny parmazánu, rukola, česnekový toast, olivový olej, citron
PLÁTKY VEPŘOVÉ PANENKY NA ROZPÁLENÉ PÁNVI
olivový olej, bylinky, hobliny parmazánu, bagetka

HLAVNÍ CHOD

TATARÁK ZE STODOLY
Klasicky namíchaný s vajíčkem, topinky, česnek
RUMPSTEAK
Z vyzrálého hovězího masa, zelené fazolky, omáčka se zeleným
pepřem, zapečené smetanové brambory se sýrem
FAJITAS Z VEPŘOVÉ PANENKY
na nudličky krájené marinované steaky, kousky paprik, rajčat a cibule na rozpálené pánvi, teplé tortilly, sýr, listové saláty, zakysaná smetana
KONFIT Z KACHNÍHO STEHNA
s tymiánovou omáčkou, kořeněné červené zelí s povidly, opečené bramborové šišky
DUO MINI CHEESE BURGERU
s vyzrálým hovězím masem, vypečená slaninka, rajče, ledový salát, sýr chedar, smetanový dip
SMAŽÁK
v rohlíkové strouhance smažený sýr Eidam, hranolky, tatarka od nás
CAESAR SALÁT
grilované kuřecí prso, vypečená slanina, dresing, hobliny parmazánu

DESERTY

ČOKOLÁDOVÝ FONDANT
divoká třešeň, domácí šlehačka
DORTÍK S RYBÍZEM (vegan.)
pěna z pravého ovocného pyré na drobenkovém základu ze sušenek