Jídelní lístek
PŘEDKRMY |
|||
CAPRESE plátky rajčat a mozzarelly, balsamico crema, bazalkové pesto, bagetka (veg.) |
|||
JALAPEŃO PAPRIČKY plněné sýrem chedar v anglické slanině, smetanový dip, salátek, bagetka |
|||
CARPACCIO tenké plátky hovězí svíčkové, hobliny parmazánu, rukola, česnekový toast, olivový olej, citron |
|||
PLÁTKY VEPŘOVÉ PANENKY NA ROZPÁLENÉ PÁNVI olivový olej, bylinky, hobliny parmazánu, bagetka |
|||
HLAVNÍ CHOD |
|||
TATARÁK ZE STODOLY Klasicky namíchaný s vajíčkem, topinky, česnek |
|||
RUMPSTEAK Z vyzrálého hovězího masa, zelené fazolky, omáčka se zeleným pepřem, zapečené smetanové brambory se sýrem |
|||
FAJITAS Z VEPŘOVÉ PANENKY na nudličky krájené marinované steaky, kousky paprik, rajčat a cibule na rozpálené pánvi, teplé tortilly, sýr, listové saláty, zakysaná smetana |
|||
KONFIT Z KACHNÍHO STEHNA s tymiánovou omáčkou, kořeněné červené zelí s povidly, opečené bramborové šišky |
|||
DUO MINI CHEESE BURGERU s vyzrálým hovězím masem, vypečená slaninka, rajče, ledový salát, sýr chedar, smetanový dip |
|||
SMAŽÁK v rohlíkové strouhance smažený sýr Eidam, hranolky, tatarka od nás |
|||
CAESAR SALÁT grilované kuřecí prso, vypečená slanina, dresing, hobliny parmazánu |
|||
DESERTY |
|||
ČOKOLÁDOVÝ FONDANT divoká třešeň, domácí šlehačka |
|||
DORTÍK S RYBÍZEM (vegan.) pěna z pravého ovocného pyré na drobenkovém základu ze sušenek |